• Jij de job, wij de rest

  “Ze blijven dichtbij”

  Ik ben geboren IT’er. Dus ook ’s avonds zit ik achter de laptop, meestal om bij te blijven met Linux. Oké, nu ik een dochtertje heb wat minder. Maar ik leer graag zelf bij. Wat me opviel aan Komma Board is dat ze van bij de start betrokken waren. Positief, goed op de hoogte, en engaged bij wat ik wilde doen. Zo coachten ze me ook voor mijn eerste gesprek, en hoewel ik deze functie nu al anderhalf jaar doe, weet ik dat ik ze altijd kan bellen, mocht er iets zijn.

  Mathias, linux system administrator

 • Ict en finance subcontracting careers

  Een carrière in finance en ict die je zo goed zit dat je helemaal je beste zelf kunt blijven: we gaan niet voor minder. Dus kijken we verder dan je CV, naar wie je bent. En zo leveren we de beste match voor jou en voor onze outsourcing partners.

  niets aan je hoofd

  Je kunt je het zo gek niet inbeelden - de verhalen die we je kunnen vertellen, echt - maar jij en je carrière komen op de eerste plaats. We nemen alles wat daarbij komt kijken helemaal voor ons. No kidding. Zo kun je je helemaal focussen, én je beste zelf geven.

 • Die zit, die outfit

  Na 6 maanden bij Komma Board krijg je van ons een Suitcase outfit bovenop, samengesteld door jouw persoonlijke stijladviseur. Na die tijd zijn we zeker van onze match, en vooral: weet jij of we een loopbaan voor je uitstippelden die je helemaal goed zit. Want wij gaan voor niets minder dan maatwerk. En dat betekent dat jij vooral jezelf moet kunnen blijven.

  Subcontracting, geen geheimen meer

  Subcontracting is een feit. Outsourcers zijn erg vaak op zoek naar mensen die dat tikje meer hebben. Daarbij gaan ict en finance erg hard, dus wanneer onze outsourcing partners mensen zoeken, staan wij klaar. Wij zijn daar het liefste zo open mogelijk in. Met de kwaliteit van ons werk, en dat van jou, werken we aan meer openheid over subcontracting in onze sector.