Mattijs loopt z’n trails

De juiste projecten kiezen en weten dat hij een andere richting uit kan, als hij wil. Da’s vrij zijn als .NET developer.

Wij maken de weg vrij

We kennen elkaar al een hele tijd, dus we bouwen aan de richting die Mattijs wil. Van programmeren naar mensen aansturen? Maken we mogelijk!

Mattijs is .NET developer

  1. Telenet

    Voor de hosting afdeling van Telenet developen wij eigenlijk alles van A tot Z. Van de website waarop je de hosting pakketten kan bestellen tot en met de ERP die instaat voor de automatische oplevering, provisionering, facturatie en betalingsopvolging. Ikzelf kan mij hier uitleven als full stack .NET developer. In de back-end zijn we voornamelijk bezig met .NET C#, SQL server. Bovenop gebruiken we CQRS + MediatR en AutoMapper in combinatie met FluentValidation. Als ORM gebruiken we Entity framework. Aan de front-end kant ligt de focus dan weer op Knockout.JS in combinatie met TypeScript.

  2. Digipolis

    Bij Digipolis heb ik aan 3 grote projecten gewerkt: een micro-services project, een generiek formulieren systeem en een web interface voor de Vlaamse Overheid. Als full stack developer kwam ik in de front-end voornamelijk in aanraking met AngularJS, Angular 2. Back-end was voornamelijk .Net Core + EF Core. Uiteraard werden er ook verschillende web services ontwikkeld met REST en SOAP.

  3. Corilus

    Als eerste project was ik verantwoordelijk voor de integratie van eForms web service in de “core application” van Corilus. De code moest geïmplementeerd worden via REST en INTEROP. Ook heb ik een silent update procedure gebouwd die wordt geïnstalleerd via een MSI installer. Als .NET developer kwam ik hier in aanraking met .NET 4.5, WinForms, WPF, SQL Server, REST, MSI en ook met C#.

Wat voorafging

Van kindsbeen af was ik gebeten door de computermicrobe. Deze computermicrobe is tijdens mijn studies omgevormd naar een programmeermicrobe. Mijn eerste job was als .NET developer in een kleine KMO in Brugge. Het was snel duidelijk dat ik meer en sneller wou leren... Consultancy was de logische keuze! Mijn oog viel op de leuke en vlotte vacature van Komma Board. Ik ontmoette er warme mensen met een duidelijke visie. Het voelde meteen goed (en dat doet het nog steeds!).

We worden bij Komma Board nooit in vakjes opgesplitst. Iedereen kan op zijn eigen tempo zijn eigen carrière uitbouwen met de nodige professionele ondersteuning.