Hannelore werkt uiterst fijn in finance

Verschillende projecten, ondernemingen en systemen. Hoe meer variatie, hoe beter.

Wij zoeken samen het juiste ontwerp

Hannelore zegt duidelijk waar ze heen wil. Dus tekenen we dat in bij elke nieuwe opdracht.

Hannelore is financieel accountant

  1. Delhaize

    Momenteel werk ik bij Delhaize als financieel accountant. De eerste maanden heb ik de verkoopafdeling ondersteund met het opmaken van manuele facturatie, doorvoeren van correcties en het opmaken van de rapportering voor de winkels. Na enkele maanden werd de afdeling omgevormd en ben ik naar Financial accounting (G/L accounting) overgegaan. Vandaag ben ik verantwoordelijk voor G/L van alle sales in België: het boeken van provisies, reconciliaties van de verschillende G/L accounts, rapportering naar de winkels én de analyse van cijfers van de winkels. Vanaf het begin van dit project heb ik elke dag bijgeleerd en nog steeds. Een multinational is ook natuurlijk iets heel anders dan een KMO en de sector op zich is ook heel boeiend. Er komt zoveel meer bij kijken dan je je kan voorstellen. Ook bij Delhaize komt mijn talenknobbel elke dag van pas door de talrijkel Franstalige en Engelstalige collega’s. Binnenkort start ik trouwens op een nieuwe positie binnen Delhaize, waar ik mij kan verdiepen in een ander en nieuw aspect van accounting, namelijk inventory. TOP!

  2. Tereos Syral

    Mijn eerste project als A/P accountant bij Tereos, een bedrijf met buitenlandse vestigingen was een toffe eerste ervaring als consultant. Zij maken suikers en vervangingssuikers uit aardappelen en granen. Mijn taak bestond voornamelijk uit het inboeken van aankoopfacturen, eerst voor de Franse vestigingen, later ook voor de Spaanse. Al snel bleek mijn talenkennis goed van pas te komen. Frans, Spaans, Engels, alles kwam aan bod. Ik was continu in contact met de aankoopdiensten van de verschillende vestigingen ivm orders, aankopen en facturen zonder aankooporders. Verder volgde ik ook de aanmaningen van leveranciers op de voet op en sprak de betrokken personen aan om zo snel mogelijk resultaat te bereiken. Dit was een zeer goed eerste project en ik was voorbereid voor de volgende stap. Het echte boekhouden en analyses.

Wat voorafging

Ik heb vroeger de keuze gemaakt om accountancy-fiscaliteit te studeren. De beste beslissing uit mijn leven. Ik heb voor kleinere bedrijven met weinig doorgroeimogelijkheden gewerkt vooraleer ik bij Komma Board terecht kwam. Wat ik nodig had, was niet gewoon een uitgebreid takenpakket, maar echt afwisseling van omgeving, van taken, regelmatig gewoon iets nieuws. En een bedrijf dat achter mij persoonlijk staat. Dit heb ik bij Komma Board gevonden.

Komma Board apprecieert iedereen zijn inbreng. Samen vormen we een (h)echt team.